in , ,

Construction Simulator 2015 Türkçe mi oluyor?

Construction Simulator 2015 Türkçe mi oluyor?

Steam forumlarında başlattığımız küçük kampanyanın sonucu!

turkce-construction-simulator-2015

Bildiğiniz gibi inşaat simülasyon oyunu Construction Simulator 2015 bir türlü Türkçe dil desteğine kavuşamadı. Ne bir yamaya izin verildi ne de resmi olarak getirildi ki o kadar uyarıya rağmen. Tabii burada satış rakamları düşük mazeretini uydurabilirsiniz ama olay öyle değil artık. Bundan birkaç hafta önce Steam forumlarında küçük bir test yapmak istedim. Sitem içeren bir başlık açtım. Cevap gelmedi.!!

Ardından geçtiğimiz hafta Facebook, Steam ve forum sayfalarımızdan takipçilerimize bu başlıkta yorumda bulunmalarını istedik.

Küçük bir kampanya sonucunda birçok mesaj geldi ve geliştirici ekipten Steam sorumlusu Bate adlı hesap cevap vermek zorunda kaldı. Aslında amaç sadece onlardan herkesin gözü önünde küçük bir cevap alabilmekti. Bunu desteğinizle başardık.

Bate yaptığı açıklamada Türkçe dilini eklememiz için dikkat çekmeye çalıştığımız bu konuda oyunculara teşekkürlerini iletti. Şu an Noel tatilinde olduklarından Ocak ayında işe geri döndüklerinde yapacakları bir toplantıyla Türkçe dil desteğinin gelip gelmeyeceğini görüşecekler.

Bu başlıktan haberleri aktaracak.

 

Sonuç?

Çok basit bir çalışma sonucunda böyle bir mesajı almak üzücü. Her yerden Türkçe dili olması gerektiğini dile getirmemize rağmen olumlu olumsuz bir cevap alınmamıştı. Üstelik bu kadar ilgi gören bir yapım olmasına rağmen.

Saygımızdan ve onları yakından takip ettiğimiz için sabırla bekledik ama yeni çıkan Astragon yapımı oyunlarda Türkçe dil desteğinin yer alması ve hala Construction Simulator 2015 için bir açıklama yapılmaması artık sabrımızı taşırmıştı. Defalarca Facebook sayfamızdan buna sitem ettik artık bir kampanya başlatılmalı dedik.


 

Şimdi bu cevabı alsak bile sizlerden dileğimiz bu başlıkta (Steam uygulamasına Construction Simulator 2015 Topluluk Merkezi > Başlıklar) yorumlarla destek olmanız. Türkçe veya İngilizce yorumlarda bulunabilirsiniz. Dilin bir önemi yok. Forum merkezinde diğer oyuncuların da dikkatini çekmeli ve güzel bir yorum sayısına ulaşmalıyız.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.. Artık Türkçe Construction Simulator 2015 oynamak için daha yakınız!


 

SimülasyonTÜRKConstruction Simulator 2015

 

Hala satın almadıysanız şu an indirimde!

2 Comments

Leave a Reply
  1. bi görev bile yapamadım bu oyunda söyleyin adamın canını sıkmasınlar çıkarsınlar şunun tr dilini ben çok doluyum bu konuda beni tercüme edecek bi arkadaş varsa steamde filan başlık açıp üstüne ekleyerek yapımcı arkadaşlara istediklerini söylesinler ricam olur 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bus Simulator 16 Modlama Eğitimi: Kaplamalar ve Skin Yapımı #2 (Video)

Uyarı! Steam’de Güvenlik Açığı Problemi Yaşanıyor!