in ,

Biraz Macera Biraz Simülasyon: Jalopy

Biraz Macera Biraz Simülasyon: Jalopy

Külüstür bir arabayla Berlin Duvarının doğusunda yolculuğa çıkın!

Jalopy-excalibur-games-cover

Biraz macera biraz simülasyon biraz da ilginçlik katılarak oluşturulmui Jalopy bu ay çıkıyor. Grafikleri size çok basit mi geliyor?

Harap olmuş eski bir araba ile eski Doğu bloku topraklarında büyük bir yolculuğa çıkıyoruz. İnşa ediyoruz, tamir ediyoruz ve yakıt ikmali yapıyoruz. Jalopy‘nin Türkçesi “külüstür araba” demek.

Jalopy’de ne yapacağınızı tam olarak anlamak için ekran görüntülerine bakıp videoları izlemeniz lazım. Gece-gündüz döngüsüne sahip bu oyunda özetle ilginç bir grafiklerle tasarlanmış Almanya’nın Doğu blokunu simüle eden külüstür bir arabayla oradan oraya giderek bu külüstür arabayı toplamamız isteniyor.

Jalopy, MinskWorks tarafından Excalibur Games için geliştiriliyor. Şu an Steam‘de listelenmiş bulunmakta. Oyunla ilgili gelişmeleri Steam sayfasından takip edebilirsiniz.

Jalopy tabii ki de tam sürüm olarak çıkmıyor. 14 Nisan’da erken erişim sürümü oyunculara sunulacak.

MinskWorks‘den geliştirici Greg Pryjmachuk, Formula 1 serisinin 2009’dan 2014’e kadar olan yapımlarında görev almış. Daha sonra yeni sürüş simülasyonu üzerinde çalışmaya başlamış. Oyundaki aracımız marka ve modeli; Laika 601 Deluxe, Doğu Alman bloğunu anımsatıyor. Bu arabanın unutulmaz yolculuğa devam etmesi için sevgi ve bakıma ihtiyacı olacakmış.

Senaryosu ve geçtiği mekan ile Jalopy dikkat çekmeyi başarabilir.

 

Video

 

Ekran Görüntüleri

Steam

SimülasyonTÜRK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Democracy 3 Afrika’ya Geliyor!

Watch Dogs 2: DX12 ve AMD Grafik Kartları Optimizasyonu