in , ,

Farming Simulator 19’un İlk Geliştirici Günlüğü; Yeni Çiftlik Oluşturma Sistemi

Farming Simulator 19’un İlk Geliştirici Günlüğü; Yeni Çiftlik Oluşturma Sistemi

Giants Software, FarmCon18 sonrasında Farming Simulator 19 için geliştirici günlükleri serisini başlattı. İlk geliştirici günlüğü blog yazısında yeni çiftlik oluşturma sisteminden ve çiftliği inşa etmekten bahsediliyor. Bu gibi blog yazılarında ayrıntılı olarak yeni ve iyileştirilen özelliklerle ilgili bilgiler paylaşılacak. Bu eklenen yeni sistemler kendi sahip olduğunuz arazilerin işleyişini değiştiriyor. Tek arazi satın almak yerine artık tarlalar, ormanlar ve binalarınız için arazi alanları satın almanız gerekecek. İstediğiniz gibi yeni araziler yaratabilir, depolamada kullanılan siloları ya da meraları yerleştirebilir ve kereste için ağaçları kesebilirsiniz.

Yeni eklenen üç farklı oyun modu;

Yeni Çiftçi oyun modu ile bazı araç ve ekipmanlar ile birlikte daha küçük önceden yerleştirilmiş bir çiftliği geliştirmeye hazır hale getiren dengeli bir başlangıç deneyimi olacak. Bu mod daha önceki Farming Simulator oyun tarzına benzer ve yeni oyuncular için tavsiye ediliyor.

Çiftlik Yöneticisi size büyük miktarda bir para verecek ancak çiftlik binanız, araç ve ekipmanlarınız olmayacak. Hayalinizde çiftliği inşa edebilir en başından başlayarak bir yer seçebilir ve ürünlerle ilgili her şeyi hazırlayabilirsiniz.

Sıfırdan Başlama modu ise zorlu bir oyun seçeneği sunuyor. Gerçekçi seçenekleri aktif ediyor ve tarla, çiftlik binası olmadan sınırlı bir para ile başlatıyor. Bu sayede dikkatli bir plan yapmanız gerek.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi çiftliğinizin nasıl göründüğünü yerleştirilebilir sistemde görebiliyorsunuz. Dekorasyon malzemeleri çiftliğinizin görünümünü değiştirirken hayvanlar için meraları ve depolarınız için siloları özenle tasarlamanıza olanak sağlıyor. E3 CGI tanıtım videosunda görüldüğü gibi evinizin doğma noktasını seçtikten sonra yeni köpek arkadaşınızı da kiralayabiliyorsunuz.

Multiplayer sunucusunda ise çoklu çiftliklere izin veriliyor. Bu sayede haritanın farklı alanlarında farklı boyutlarda bireysel çiftlikler oluşuyor. Sığır çiftliğinizi yaratmak için meraları kullanacak, gıda üretmek için ise tarıma elverişli arazilerı satın alacaksınız. Arazinizi nasıl kullanacağınızı iyi seçmelisiniz. Çoklu oyuncu ile ilgili önümüzdeki haftalarda ayrıntılı bilgileri paylaşacaklarmış.

Doğal olarak bu gelişmiş sistemler modlamada tam desteğe sahip oluyor. Topluluk üyeleri kendi çiftlik evlerini, hayvan ahırlarını, çiftlik silolarını ve herhangi bir şeyi yerleştirilebilir sistem için yaratmaya davet ediliyor. Ayrıca modlu haritalarda NPC’lerin ilişkili olduğu satın alınabilir alanları ve fiyatları ile Yeni Çiftçi başlangıç moduna dahil edilmiş olsa bile tanımlayabilecekler.

Yukarıda paylaşılan ekran görüntüleri bulunan binaların dokularında yenilenen grafik motorunun etkilerini görebiliyorsunuz. Görüntüler farklı açılardan ve yine bina yerleştirme sisteminde çekildiğinden farklı duruyor. Farming Simulator 19’da çiftliklerimizi kendimiz oluşturacağız. Ana ev binası, silolar, garajlar, ahırları ve diğer dekorasyon öğelerini seçip hayalimizdeki çiftliği inşa etme imkanı veriliyor. Üstelik modlama ile çok daha fazla içeriğe sahip olacağız. 20 Kasım 2018’de PC, MAC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. 🙂

 

Farming Simulator 19 forumu için tıklayın.

 

 

FarmCon18’de Farming Simulator 19 için Yeni Bilgiler Paylaşıldı

 

FarmCon18’de Farming Simulator 19 için Yeni Bilgiler Paylaşıldı

SimülasyonTÜRK

2 Comments

Leave a Reply
  1. abi 1.8 ghz 4gb ram 2gb ekran kartı intel hd graphics low ayarlarda 0 kasma ile oynayabilirmiyim
    not(farming simulator 17 yi 150 ye yakın modla 0 kasma ile oynuyom low ayarlarda) ona göre kaldırırsa steamden alcam

    • o sistemle fs119 oynamanın bi anlamı olmaz düşük ayarda oynayanlar için bir şey açıklanmadı fs17yi iyi bir ayarda oynayan fs19u da oynayacak ama senin sistemini güncellemen lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Forza Horizon 3’ün Türkçe Yama Çalışması Yayınlandı

Pure Farming 2018’in 1.30 Güncellemesi