in ,

Farming Simulator 22  – Arıcılık ile bal üretimi tanıtıldı…

Farming Simulator 22‘de Arıcılık daha işlevsel ve etkili hale getirilmiş. Çeşitli boyutlarda yerleştirdiğimiz arı kovanlarından bal üretimi yapılacak ve onları satabileceğiz. Ayrıca mahsule olan verimli etkileri nedeniyle de tercih edilebilecek. Yeni karakter oluşturma ekranı ve kıyafetler sayesinde artık bir arıcı gibi giyinebiliyorsunuz.

Arı kovanları eğer Kanola, Patates ve Ayçiçek tarlalarının yanına yerleştirilirse tozlaşma/polenleşme sayesinde mahsullerin verimi artacak. Ve arılar da elbette tatlı, altın renginde yapışkan bir madde olan balı üretir. Üretilen ballar paletler üzerinde birikiyor(yeni koruyucu arıcılık kıyafeti giyilebilir) ve bunları direkt satabilir veya gevrek gibi kahvaltı ürünü üretmek için diğer malzemelerin de kullanılacağı tahıl fabrikasına satabilirsiniz. Farklı boyutlarda yerleştirilen arı kovanları sıcak mevsimlerde verimli olurken havalar soğuduğunda sadece vızıldayan bir pijama partisi olarak hizmet edecekler.

Küçük, orta ve büyük kovanlar aşağıdaki ekran görüntülerinde olduğu gibi yerleştirilebilir. Ayrıca üretilen balların paletlerde birikmesi için çiftliğinizde bir de palet yeri yerleştirmeniz gerekecek. Bal dolu kavanozlar dolmaya başladığında onları çeşitli yerlere satabileceksiniz. Direkt satabilir veya tahıl fabrikasında gevrek üretimi veya kuru üzüm üretiminde birlikte işleyebilirsiniz. Bunun daha kazançlı olacağı belirtilmiş.

Bir önceki yazımızda belirtmiştik.

Farming Simulator 22 ile Seracılık ve Arıcılık geri dönüyor! Çilek, domates, marul ve bal üretimi…

 

Yeni ekran görüntüleri ile Arıcılık yapmanın da güzel olduğu ortaya çıktı. Üretim zinciri sisteminin etkisi sayesinde yıllardır Farming Simulator serisinde olan işler daha değerli olmaya başlıyor. Tarlaları sürmek, ekmek, biçmek dışındaki işler de ön plana çıkıyor. 22 Kasım’da Farming Simulator 22’de görüşmek üzere… Yeni blog yazıları gelmeye devam edecek.


Farming Simulator 22 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Farming Simulator 22 – PlanET Biyogaz tesisleri ile elektrik, gübre, biyometan yakıt üretimi…

Gran Turismo 7, Türkçe menü desteğiyle çıkıyor