in , ,

ETS 2 Austria Rework güncellemesi ile Viyana baştan sona yenilenmiş!

Avusturya’nın başkenti Viyana baştan sona yenilenmiş olarak yakında çıkması beklenen ETS 2 güncellemesinde yer alacak. SCS Software, Austria Rework güncellemesinde bir DLC gibi çalışmış ve ülkenin her yeri baştan sona yenileyerek gerçekçi bir şekilde tasarlamış. 2012 yılında yayınlanan Euro Truck Simulator 2 çıktığı günden bu yana yenetekleri ve teknolojisi ile ciddi bir şekilde değişip geliştiği için artık harita takımları bu gibi ortamları daha gerçekçi ve ayrıntılı olarak yeniden inşa edebiliyor. Avusturya’nın başkenti Viyana da bu durumdan faydalanıyor. Wiental ve Danube(Tuna) Kanalı da harita ekibi tarafından zorlu bir ekleme olsa da yerleştirilmiş.

1.44 güncellemesinde yer alacağına artık kesin gözle bakılsa da çıkış tarihi için açıklama yapılmadı. Hızla yeni güncelleme betasına ilerliyoruz.

ETS 2’de bu bölgelerden geçerken tarihi 1700’lere dayanan Avrupa’nın en güzel Barok komplekslerinden biri olaran Schönbrunn Sarayı yanı sıra Uniqa Kulesi ve Bundesministerium für Klimaschutz, Umwelt, Energie, Mobilität, Innovation und Technologie gibi simgesel yapıları görebileceksiniz.

Viyana’nın güneyine yeni bir endüstri ile alanı ile yeni bir petrol rafinerisi, depolar ve süpermarket gibi çeşitli endüstrileri içeren A2 Otoyolu güncellenmiş olarak geliyor.

Twitter’da paylaşılan video…

Alpler de bu şekilde tanıtılmış ve büyük ilgi görüp beğenilmişti.

ETS 2 Avusturya güncellemesi ile Alpler muhteşem görünüyor (36 ekran görüntüsü)


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ETS 2 – MAN F2000 Evo by XBS

Satışa sunulan Türk yapımı yeni eklentiler; Mollis, Ivalo Airport, Milas-Bodrum Havalimanı (MSFS Marketplace)