in , ,

West Balkans DLC bizlere Alüminyum endüstrisini getiriyor!

West Balkans DLC bizlere Alüminyum endüstrisini getiriyor!

Ekonomik refahı artırması, iş fırsatları yaratması ve endüstriyel büyümeyi yönlendirmesi nedeniyle Batı Balkanlar bölgesindeki alüminyum endüstrisi çok önemlidir. ETS 2‘nin West Balkans DLC çalışmasında bölgedeki alüminyum endüstrisi gerçekte olduğu gibi öne çıkan sektörlerden olacak. Sağlam alüminyum üretim ve işleme tesislerine sahip bir dizi ülke ve bol miktarda boksit rezervi ile bölge rekabet avantajına da sahip.

Daha önce West Balkans DLC’si ile gelecek olan endüstriler listesinde zaten öğrenmiştik.

Karadağ Nikšíč’teki benzersiz Boksit Terminaline ek olarak alüminyum üretim zincirinde iki yeni depo tasarlanmış. Bunlardan biri Podgorica, Mostar ve Karakaj şehirlerinde bulunan Alüminyum Dökümanesi olurken diğeri ise Kragujevac’ta bulunan genel dökümhane olarak işlev gören bir depodur.

 

Diğer depo ise Tiran, Saraybosna, Maribor, Niş ve Vlorë şehirlerinde ve Belgrad yakınlarında bulunan Metal Işık Fabrikasıdır. Tüm bu eklemeler çeşitli ham maddeleri ve ardından demir yapılar veya kalıplar şeklinde bitmiş ürünleri taşımanızı gerektirecektir. İlginç bir özellik ise bu üç deponun her birinin oyuncuların içeride karmaşık ayrıntıları keşfetmelerine ve takdir etmelerine olana tanıyan bir iç bölüm tasarımı içermesidir. SCS Software her yeni harita çalışmasında depoların içini daha fazla detay ile inşa ediyor. Heart of Russia DLC’si çıksaydı orada da görecektik ancak bu kez West Balkans fabrika depolarında artık içeri girebiliyor ve daha fazla detay ile karşılaşabiliyor tüm bunlara ek olarak manevra gerektiren teslimatlar yapabiliyoruz.

 

 

Sonbahar sonrasında kalmış gibi görünen West Balkans DLC’si eskiden olduğu gibi yıl sonu için Kasım-Aralık aylarına tekrar kaydırılmış olabilir. ATS için Oklahoma ve ardından Kansas yayınlanacağını düşünürsek yıl sonu için uzun bir aradan sonra ETS 2 için harita DLC çıkacak olabilir.

Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

American Truck Simulator – Oklahoma City tanıtıldı

Euro Truck Simulator 2 – 1.48 Güncellemesi