ETS 2 için elektrikli akslara sahip KRONE Trailer Dynamics eTrailer yayınlandı

0

Euro Truck Simulator 2 için elektrikli akslara sahip KRONE Trailer Dynamics eTrailer yayınlandı.

Krone’nin devrim niteliğindeki elektrikli akslara sahip dorse teknolojisi, ETS 2’ye yeni bir güncelleme ile dahil edildi. SCS Software ve Krone Trailers arasındaki yakın iş birliği sayesinde eTrailer sanal dünyada yerini aldı. Krone Trailer Pack DLC‘sine sahip oyuncular, aldıkları güncelleme ile birlikte Dynamics eTrailer‘ı artık kullanabiliyor.

Haziran 2023’te bu özellik şu haberle duyurulmuştu.

 

Krone eTrailer Hakkında

Krone Trailers ve Trailer Dynamics arasındaki iş birliği sayesinde bu ortaklık dorse ve çekicilerin dizel tüketimini ve CO2 emisyonlarını %20 ila %40 oranında azaltan özel elektrikli dorselerle sonuçlandı. Dorse yalnızca çekicinin tahrikini desteklemekle kalmayıp, aynı zamanda fren enerjisini geri kazanım teknolojisi ile geri dönüştüren güçlü bir aktarma organına sahiptir. eAxle, sürekli olarak 360 kW güç sağlarken, tepe noktasında 580 kW’a kadar güç üretebiliyor.

Euro Truck Simulator 2‘de Krone eTrailer özelliği 350 km’ye kadar olan işler için Freight Market‘te, eDry Liner ve eCool Liner dorse modelleriyle kullanılabilir. Elektrikli akslara sahip bu güçlü dorseler, taşıma sırasında kamyonunuzun yakıt verimliliğini artırmaya yardımcı olacaktır.

Steam’de Krone DLC’sine sahipseniz zaten güncellemeyi alıyorsunuz.

 

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz