Farming Simulator 25 için eklenen yeni özellikler bu videoda tanıtılıyor!

0

Farming Simulator 25 için bugün yeni özelliklerinin gösterildiği bir tanıtım videosu yayınlandı.

  • 25 mahsul – Pirinç, Ispanak, Bezelye ve Fasülye ilk kez ekleniyor.
  • 3 Harita – Kuzey Amerika, Avrupa ve Doğu Asya’da geçiyor.
  • 400’ün üzerinde Makine – Tamamı otantik ve yüksek detaylı
  • 150 Marka – Dünya çapında tanınmış
  • 8 Çiftlik Hayvanı – Seride ilk kez Su Buffalosu, Keçiler ve Bebek Hayvanlar
  • Bolca Zorluk! – Mevsimsel Değişiklikler ile Hava Durumu Efektleri

 

12 Kasım’da PC, Mac, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için Giants Software tarafından yayınlanacak.

 

 

Kuzey Amerika, Avrupa ve Doğu Asya’da Daha Fazla Çeşitlilik

Tecrübeli çiftçiler ve yeni çiftçiler yakında Farming Simulator 25‘i birçok yeni ve geliştirilmiş özellik ile deneyimleyecek. Tarlalarda, ahırlarda ve garajlarda çiftçiler, artan çeşitliliğin tadını çıkaracak: 25 mahsul (sera bitkileri ve ağaçlar da dahil olmak üzere), iki tür pirinç, ıspanak, bezelye ve fasulye yetiştirmek ve 150 ünlü uluslararası markadan 400’den fazla gerçek makine ile verimli topraklarda yapacak çok şey var – ister Kuzey Amerika, Avrupa, ister Doğu Asya’da.

Yeni Çiftlik Evi İnşaatları – ve Anıtlar!

Yeni üretim zincirleri, mozzarella veya keçi peyniri gibi çeşitli karlı ürünlerin üretimine olanak tanıyor. Kasaba topluluğuna özellikle katkı sağlayan çiftçiler, yeni inşaat fırsatları açısından zenginlik bulacaklar. Çiftlik evleri ve ahırlar sadece küçük çaplı bir başlangıç olacak.

Tarihi at arabası üreticisi ve oyun alanı yapımcısı, el sanatlarında ahşap tedariki şeklinde yardıma ihtiyaç duyuyor. Daha büyük ölçeklerde çiftçiler, yerel topluluğa anıtlar inşa etmelerinde yardımcı olabilirler: Asya tapınak alanları, yenilenmesi gereken tarihi bir tahıl asansörü ve devasa bir oyun alanı, uzun vadeli bağlılıkla tamamlandığında tüm manzarayı şekillendiriyor.

Hava Olayları ve NPC’ler Zorluklar ve Yardım Ekliyor

(Artık şekillendirilebilir!) zeminde birçok yeni aktivite ve zorluk varken, diğer zorluklar yukarıdan geliyor: kasırgalar ve dolu yağışı, güvenli bir şekilde depolanmamış balyaları ve doğanın çiftlik arazisine darbe vurduğu mahsulleri etkileyerek çiftçilerin önlem almalarını gerektiriyor.

Seslendirilmiş küçük bir NPC topluluğu, kendi uzmanlık alanlarında yardım sunuyor. Büyükbaba Walter ve onun güvenilir yardımcısı mentor olarak hareket ederken, komşu David birçok yeni oyuncu gibi bir acemi ve şehirde yaşamanın köy hayatına kıyasla nasıl olduğunu anlatıyor. Hayvan çiftçisi, hayvanlarla ilgili deneyimlerinden bahsederken, oduncu, o kadar da pratik olmayan ahşap oymacılığı projelerinden bahsediyor. Biraz karakter ve tarz katan bu NPC’ler, öğretici yardımların yanı sıra kısa sohbetler ve sözleşme görevleri de sunuyor.

 

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz