ETS 2 Greece DLC – Yeni Endüstriler ve Özel Depolar

0

ETS 2 Greece DLC – Yeni Endüstriler ve Özel Depolar

Euro Truck Simulator 2 Yunanistan DLC‘sinin endüstri ve lojistik depoları blog yazısı ile tanıtıldı. Greece DLC‘sinde artık daha fazla heyecanlandıran görüntüler paylaşılıyor. 2024 yılı bitmeden DLC’nin çıkmasını bekliyoruz.

SCS Software’daki araştırmacılar bu güney haritası genişlemesi için ideal olacak yeni depolar ve endüstriler bulma konusunda yine harika bir iş çıkarmışlar. Yeni bir gıda fabrikası, pamuk işleme fabrikası, zeytin çiftliği, mermer işleme fabrikası ve bir lojistik depo tesisi eklemeye karar vermişler.

Zeyin işleme endüstrisi Yunanistan’da binlerce yıllık bir geleneğe sahip olduğu için çok önemli bir sektördür. Bu Akdeniz ülkesi aslında dünyanın en büyük üçüncü zeytin üreticisidir. Bu yüzden ETS 2’de bu ürünü eklemek istemişler. Ayrıca en büyük üretici ülkeler arasında elbette Türkiye de var.

SCS ekibi zeytinlerde olduğu gibi pamuk için de Yunanistan haritasına endüstrisini ekliyor. Yunanistan’ın Avrupa’nın en büyük pamuk ihracatçısı olduğu ve 45 binden fazla pamuk çiftçisinin burada çalıştığı belirtilmiş. Pamuk, Yunanistan’daki toplam tarım arazilerinin yaklaşık %10’unu kaplıyor. Tekrar ekleme gerekirse Türkiye’de Şanlıurfa, Aydın, Diyarbakır, Hatay, Adana ve İzmir şehirlerimizin tarım alanlarında pamuk üretilmektedir. 🙂

Yunanistan’ın tarihinde mimaride kritik bir kaynak olan Mermer de eklenen endüstriler arasındadır. Bu güzel taş, kendine özgü renkleri ve damar desenleri ile ünlüdür. Yunanistan yine dünyanın en büyük mermer üreticilerinden ve ihracatçılarından biridir ve oyunda iki mermer işleme fabrikasına kargo taşınabilecek. Türkiye de mermer sektöründe önemli bir üretici ve ihracatçıdır.

Yukarıdaki endüstrilerin dışında haritaya yeni bir gıda fabrikası ekleniyor. Sanal TIR şoförleri burada yiyecek ürünlerini teslim edip alabilecekler. Bu yeni 3D model gelecekteki harita genişlemelerinde de kullanılacak. Ayrıca SCS’in 3D modeller oluşturan tasarımcıları Yunanistan’ın bazı adaları için küçük bir depo modeli oluşturmuş.

Euro Truck Simulator 2 için tamamen yeni özel yapım depoları da sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz. Her depo harita tasarımcıları tarafından bireysel olarak tasarlanmış ve eklenmiştir. Bu da onları tamamen benzersiz kılıyor. Yunanistan harita genişlemesinde taş ocakları, çiftlikler, tersane ve petrol istasyonları da dahil olmak üzere çeşitli özel yapım depoları içerecek ve burada kargo teslim edebileceksiniz. Daha sonra açıklayacakları yeni ve sıra dışı bir özel yapım depo daha var.

 

 

Twitter video

 

 

 

Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz