ETS 2 Yunanistan DLC’sinin Sınır Kapıları; İpsala Gümrük Kapısı da ekleniyor… – Bölüm #2

0

ETS 2 Yunanistan DLC’sinin Sınır Kapıları; İpsala Gümrük Kapısı da ekleniyor… – Bölüm #2

Euro Truck Simulator 2 için Yunanistan DLC‘si Türkiye sınırına İpsala Gümrük Kapısı ekleniyor. Greece DLC‘sinde yer alan ilk 3 sınır kapısı daha önce tanıtılmıştı. SCS Software ekibi blog yazısında İpsala-Kipi, Bogorodica – Evzoni ve Kulata – Promachonas sınır kapılarını gösteriyor. Toplamda 6 tane sınır kapısı olacak.

İpsala – Kipi

Yunanistan ile Türkiye arasında yer alan İpsala Gümrük Kapısı büyük bir ticari sınır kapısıdr. Ve Greece DLC’de bulunan en büyük sınır kapısı alanıdır. Gerçekte hayatta bu sınır kapısı günde ortalama 400 TIR’a hizmet veriyor ve trafiği kamyonlar, otomobiller ve otobüsler arasında yarı yarıya bölen kendi özel yol şeritlerine sahip.

İpsala’nın da eklenmesiyle Road to the Black Sea DLC’si bir ülkeye daha birden fazla sınır kapısıyla bağlanmış oldu. Aşağıdaki ekran görüntüleri de şimdilik tatmin ediyor. Tek şeritli köprüden Yunanistan’a geçeceğiz. Şu an ortak yürütülen projeye göre daha fazla şeridi olan büyük bir köprü yapılacak. Umarız SCS ekibi ileride burayı o şekilde günceller.

 

Bogorodica – Evzoni

Yunanistan’ı Kuzey Makedonya’ya bağlayan E75 üzerindeki Bogorodica – Evzoni sınır kapısı ise araçların geçebileceği en fazla yol şeridine sahiptir. Yunan tarafındaki ana sınır kapısının dışında trafiğin akışına yardımcı olan TIR’lara özel bir şerit bulabilirsiniz. Special Transport DLC’sinde buradan geçen bir özel nakliye görevi bulunuyor.

 

Kulata – Promachonas

Bulgaristan ve Yunanistan arasındaki en önemli sınır kapılarından biri olan Kulata – Promachonas ise turistler ve ticari trafik için popüler bir rotadır. Buradan geçtikten sonra Pirinska Bistritsa nehri üzerindeki bir köprüden geçeceksiniz.

 

ETS 2 Yunanistan DLC’si – Sınır Kapıları Bölüm 1

Steam’de istek listenize ekleyebilirsiniz.


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz