ETS 2 – 1.53 Güncellemesi – Almanya’da Münih, Mannheim, Leipzig, Dresden yenileniyor…

0

ETS 2 – 1.53 Güncellemesi – Almanya’da Münih, Mannheim, Leipzig, Dresden yenileniyor…

Euro Truck Simulator 2‘nin 1.53 güncellemesiyle Almanya’daki Münih, Mannheim, Leipzig ve Dresden şehirleri yeniden inşa ediliyor. Güncellemenin çıkış tarihi henüz açıklanmasa da yıl sonuna kadar yayınlanmasını umuyoruz. Böylece ETS 2’de dört Alman şehri daha DLC kalitesine ulaşacak. Henüz 1.52 güncellemesi bile çıkmamışken, 1.53 sürümünün bir özelliği şimdiden duyuruldu.

Münih, Mannheim, Leipzig ve Dresden tarihsel açıdan da önemli şehirlerdir. Hem ikonik binaları hem de yepyeni yol ağları ile tamamen yenilenecekler. SCS Software ekibi bu şehirlerle birlikte artık doğu tarafına geçmiş bulunuyor. Kuzeyde ise Berlin’in yenilenmesini bekliyoruz. Bakalım bunun duyurusu ne zaman yapılacak.

 

Münih

Bavyera’nın başkentine hoş geldiniz! Yıllık Oktoberfest kutlamaları ve sayısız mimari ile kültürel cazibe merkeziyle tanınan Münih, Almanya’nın üçüncü büyük şehridir. Bu şehri yeniden tasarlarken kamyon, TIR şoförlerinin şehre giriş çıkış yapmak için kullandığı yol ağı ve kavşakların gerçek hayattaki düzenine dikkat edilmiş. Bunları harita ölçek sınırları dahilinde en iyi şekilde yeniden oluşturmaya çalışmışlar. Şimdilik ağır ticari araçlarla Münih’in tarihi kısmını ziyaret edemeyecek olsanız da batı kavşağının (99/304 yolları) kuzeyinde tamamen yeni bir sanayi bölgesi bulacaksınız. Bu bölgede yeni bir araç garajı, yeni kamyon bayileri de yer alıyor. Merkezi ofisi burada olan çok ünlü bir otomobil üreticisi ile bazı yeni ve mevcut simgesel yapılar olacak.

 


Mannheim 
İcatların şehri Mannheim! Arabanın, bisikletin ve traktörün doğduğu yer olarak günümüzde de yenilik ve ilerlemenin merkezi olmaya devam ediyor. Bu nedenle şehrin zengin bir kültürel ve ekonomik mirası var. Yenilenen Mannheim şehrinin dışındaki çevreyi ve tüm bölgeyi keşfedeceksiniz. Bu kapsamda Bundesautobahn 6’nın bir bölümü de ekleniyor. Sanayi açısından dünyanın en büyük kimya üreticisinin merkez ofisini ve bir petrol endüstrisi bölgesini de yerleştirmişler. Kuzeybatıya yeni bir kavşak eklenmiş ve bu kavşak artık L527 yoluna çıkıyor. Maxdorf köyünü de haritaya dahil etmişler. Ayrıca yeniden tasarlanan bazı tanıdık yollar ve endüstriler de göreceksiniz. Örnek olarak kereste fabrikası ve taş ocağına giden R1 yolu verilmiş.

Leipzig 
Sanat, kültür, müzik ve daha fazlasını Leipzig’te bulabileceksiniz. 1693’te açılan Opera Binası, dünyanın en eski üniversitelerinden biri olan Leipzig Üniversitesi ve açıldığı dönemde dünyanın en büyüklerinden biri olan Leipzig Hautphbahnhof Tren İstasyonu gibi çeşitli tarihi simge yapılar eklenmiş. Avrupa’da yaşaıyor ve bir online sipariş verdiyseniz mutlaka paketiniz Leipzig Havalimanı’ndan geçmiştir. Yıl boyunca süren kesintisiz operasyonları sayesinde Avrupa’nın en büyük dört kargo merkezi arasında olan havalimanın yük hacmi yılda 1.4 milyon tondan fazladır. Bu önemli teslimat noktasını yenileme çalışmaları kapsamında haritaya ekliyorlar.

Dresden 
Saksonya’nın başkenti olan Dresden’de çok sayıda müze, tarihi eser ve Almanya’daki en muhteşem Barok mimarilerden bazıları bulunur. SCS ekibi şehri ve TIR’cıların sıklıkla kullandığı yol ağını yeniden tasarladı. Bölgede birçok simgesel yapı ile Dresden genelindeki viyadüklerde bulunan sanat duvar resimlerini de görebileceksiniz. Ekonomi açısından ise Dresden Limanı ve çevresindeki sanayilere odaklanıldı. Bu nehir limanını da kapsıyor.
 

Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.
SimülasyonTÜRK

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz